Cum aleg un produs ?

Nimic mai simplu! Navighezi pe paginile cu produse sau folosindu-te de butonul Cauta in care poti tasta codul produsului. De asemenea, ai posibilitatea de a alege produsul dorit cautandu-l dupa categorie. Te poti folosi in alegerea produsului de informatiile tehnice si comerciale incluse in acest site.

Cum comand ?

In momentul cand ai gasit produsul care corespunde nevoilor tale (pentru fiecare produs ai la dispozitie caracteristicile lui) tot ce-ti mai ramane de facut e sa apesi link-ul Adauga in cos. Dupa ce ai adaugat produsul, poti sa te intorci sa continui cumparaturile. In momentul in care ti-ai umplut cosul cu tot ce iti doresti trimite comanda folosind butonul Comanda sau poti modifica comanda inainte sa o trimiti daca nu esti multumit. Va trebui sa-ti lasi datele pentru a fi contactat in cel mai scurt timp de unul din colegii nostri care vor procesa comanda ta.

Cum platesc ?

In acest moment plata se face ramburs, la ridicarea produselor.

Dupa ce a fost procesata, comanda va fi trimisa pe adresa care ne este furnizata prin Urgent Curier cu ramburs.
Cheltuielile de transport prin Urgent Curier sunt de 19 lei.
 
** in cazul in care produsele comandate nu se afla pe stoc, veti fi contactat pentru a va instiinta asupra acestui lucru.
 
 
Retururi si penalizari
 
Produsele comandate pot fi returnate in 48 de ore de la primirea coletului fara obligatia de a specifica vreun motiv al returului. Clientul va returna comanda pe cheltuiala proprie si va suporta si costul initial al transportului si al mandatului prin care i se vor trimite banii inapoi.
 
Clientii care vor face o comanda si apoi, din diverse motive, vor refuza sau nu vor ridica coletul, vor fi trecuti pe o lista neagra si in cazul in care vor mai face o comanda, vor suporta costul transportului si returului anterior si vor fi obligati sa plateasca un avans de 50% din valoare comenzii.