Cum aleg un produs?

Nimic mai simplu! Navighezi pe paginile cu produse sau folosindu-te de butonul Cauta în care poți tasta codul produsului. De asemenea, ai posibilitatea de a alege produsul dorit cautându-l după categorie. Te poți folosi în alegerea produsului de informațiile tehnice și comerciale incluse în acest site.Cum comand?

În momentul când ai găsit produsul care corespunde nevoilor tale (pentru fiecare produs ai la dispoziție caracteristicile lui) tot ce-ți mai rămâne de făcut este să apeși link-ul Adaugă în cos. După ce ai adăugat produsul, poți să te întorci să continui cumpărăturile. În momentul în care ți-ai umplut coșul cu tot ce iți dorești trimite comanda folosind butonul Comanda sau poți modifica comanda înainte să o trimiți dacă nu ești mulțumit. Va trebui sa-ți lași datele pentru a fi contactat în cel mai scurt timp de unul din colegii noștri care vor procesa comanda ta.Cum plătesc?

Plata se poate efectua cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs, la ridicarea produselor.

După ce a fost procesata, comanda va fi trimisa către adresa furnizata, utilizând transportatorul Urgent Curier.

Cheltuielile de transport prin Urgent Curier sunt de 21 lei.

** în cazul în care produsele comandate nu se afla pe stoc, veți fi contactat pentru fi înștiințat asupra acestui lucru.

 

Retur și penalizări

Dacă din anumite motive nu doriți să păstrați produsul / produsele achiziționate, vă acordăm posibilitatea să trimiteți articolul / articolele înapoi în 30 de zile pentru rambursare. Condiția esențială este ca produsul sa fie neutilizat și sa nu fie deteriorat. Expedierea se va face pe cheltuiala clientului. Ambalajele originale (de exemplu: cutiile de carton, husele de protecție etc.) trebuie să fie intacte.

Înfășurați cutia astfel încât să nu se deterioreze în timpul transportului. În acest scop, este mai bine să utilizați un ambalaj, o hârtie, o pungă de plastic sau o cutie mai mare (vă rugăm să nu puneți nici o bandă adezivă direct pe cutia originală a produsului).

Trimiteți-ne un e-mail la contact@tyr-sport.ro confirmând că ne trimiteți mărfurile înapoi. În e-mail, vă rugăm să includeți numărul de comandă.


Motivul pentru care solicitați rambursarea (se va bifa una dintre opțiunile de mai jos):

1. Produsul este prea mic;

2. Produsul este prea mare;

3. Culoarea nu corespunde cu imaginea de prezentare;

4. Nu am primit produsul comandat;

5. Produsul prezintă defecte de fabricație;

6. Produsul a fost avariat în timpul transportului;

Trimiteți produsele la următoarea adresa: BD. AUREL VLAICU 135, CONSTANTA, ROMANIA.

Termeni și condiții:

1. Este responsabilitatea clientului de a alege o opțiune de transport valabilă. TYR Sport România nu poate fi trasă la răspundere pentru pachete care sunt pierdute sau deteriorate în timpul transportului. Pentru siguranța dvs., salvați o chitanță și o copie a numărului de urmărire.

2. Clientul este de acord să plătească toate eventualele taxe de transport și vamale implicate în returnare / schimbul, dacă este cazul.

3. Produsul / produsele sa fie neutilizat și sa nu fie deteriorat.

4. În cazul în care cumpărătorul primește bunuri care nu corespund descrierii de pe site sau au defecțiuni, el trebuie să informeze vânzătorul cu privire la această problemă fără întârziere (până la 5 zile de la primirea bunurilor) prin e-mail sau telefon.

5. Vă vom trimite un e-mail imediat ce ne-am ocupat de returul dvs. În mod normal, veți fi rambursat în 5-15 zile lucrătoare după ce e-mailul de la noi. În perioadele de vârf, procesul de restituire poate dura până la 21 de zile lucrătoare.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să nu ezitați să contactați serviciul nostru pentru clienți la 0758 069 765 sau pe e-mail la contact@tyr-sport.ro

Clienții care vor face o comanda și apoi, din diverse motive, vor refuza sau nu vor ridica coletul, vor fi trecuți pe o lista neagra și în cazul în care vor mai face o comanda, vor suporta costul transportului și returului anterior și vor fi obligați să plătească un avans de 50% din valoare comenzii.

Formularul de retur îl puteți descarca aici: Formular Retur.