Politica de confidentialitate:

Tyr-sport.ro cauta sa asigure atat siguranta navigarii, cat si a comenzilor facute ON-LINE sau în showroom-uri, rasplatind astfel increderea acordata de clienti (prin client/clienti se va intelege orice persoană care si-a exprimat acordul in vederea inregistrarii e-mailului personal sau a altor date personale, in baza de date a societatii).

Prezentul document este intocmit cu respectarea normelor legale in vigoare cu privire la protectia datelor cu caracter personal, acest document este complementar  cu «Termeni si Conditii». 

Pe 25 mai 2018, intră în vigoare şi devin aplicabile prevederile Regulamentului European 679/2016 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Conform Regulamentului (UE) nr.679/2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulatie a acestor date, Tyr-sport.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea clientilor privind contul lor de pe Tyr-sport.ro, comertul electronic (ON-LINE), marketing si de urmarire si monitorizare a vanzarilor.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati in mod voluntar ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date Tyr-sport.ro, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Tyr-sport.ro, in scopul desfasurarii si/sau derularii de catre Tyr-sport.ro de activitati cum ar fi, comertul electronic (ON-LINE), marketing si de urmarire si monitorizare a vanzarilor.

Datele dvs. cu caracter personal pot fi folosite si in scopul monitorizarii, securitatii si paza persoanelor, bunurilor, spatiilor, prin camere video amplasate in sedii si showroom-uri.

Datele dumneavoastră vor fi păstrate conform contractelor în desfășurare (perioada contractuală) plus o perioadă suplimentară de 10 ani de la ultima factură emisă către dumneavoastră, conform Legii Contabilității nr. 82/1991, republicată.

Datele dumneavoastră vor fi transmise doar către instituțiile autorizate ale statului, în vederea respectării obligațiilor fiscale și departamentul nostru de contabilitate.

Masurile tehnice pentru securitate datelor personale sunt: Tyr-sport.ro a implementat si implementeaza in permanenta masuri corespunzatoare tehnice si de securitate informationala pentru a preveni divulgarea neautorizata sau ilegala, accesul, pierderea accidentala sau ilegala, distrugerea sau alterarea, transferul, dezvaluirea neautorizata, accesul neautorizat sau alte daune asupra datelor personale.

Astfel de masuri includ utilizarea de firewall-uri, solutii antimalware, servere securizate, criptare, sisteme corespunzatoare drepturilor de acces de management si proceselor, selectarea a masurilor tehnice si comerciale pentru a oferi protectie adecvata pentru datele dumneavoastra personale impotriva utilizarii sau dezvaluirii neautorizate.

Softurile utilizate sunt updatate la ultima versiune stabila pentru a nu prezenta riscuri de securitate. Avem implementate proceduri interne de verificare si protejare a informatiilor procesate si pentru a ne asigura ca datele sunt furnizate doar destinatarilor legitimi.

Va informam ca aveti dreptul sa solicitati oricand stergerea datelor din baza noastră de date! Stergerea datelor se face numai in baza unei solicitari exprese adresate Tyr-sport.ro prin intermediul unui e-mail catre adresa: contact@tyr-sport.ro

Datele dvs. cu caracter personal, colectate şi prelucrate sunt: numele, prenumele, adresa de e-mail, username-ul folosit la crearea contului, numarul de telefon, adresa de domiciliu/adresa de reşedinţă/adresa de livrare a comenzilor etc.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv :

* dreptul de acces la date, conform art.15 din Regulament,

* dreptul la rectificarea datelor inexacte, conform art.16 din Regulament,

* dreptul de stergere a datelor « de a fi uitat », conform art. 17 din Regulament,

* dreptul la restrictionarea prelucrarii, conform art.18 din Regulament,

* dreptul la portabilitatea datelor, conform art.20 din Regulament,

*  dreptul de a obiecta, conform art. 21 din Regulament,

* dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate, inclusiv profilare, conform art.22 din Regulament,

* dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Regulamentul (UE) nr.679/2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personl şi privind libera circulaţie a acestor date.

Totodata, va informam ca aveti dreptul de a va retrage oricand consimtamantul de marketing direct şi de realizare a profilului dvs. în scop de marketing.

Tyr-sport.ro va colecta de la clientii sai doar datele strict necesare finalizarii comenzilor sau raspunderii oricarei solicitari facute de acestia.

Sistemele informatice si procedurile software pe care se bazeaza functionarea Site-ului achizitioneaza, in cursul normalei lor functionari, cateva informatii a caror colectare si transmitere este necesara pentru buna functionare a protocoalelor de comunicare Internet. Aceste informatii nu sunt colectate pentru a fi asociate cu subiecti identificabili, dar, prin natura lor, ar putea, in cazuri speciale prevazute de lege, sa conduca la identificarea utilizatorilor.

In aceasta categorie de date intra adresele IP sau numele domeniului calculatorului, adresele URI ale resurselor accesate, orarul vizitei tale, metoda utilizata pentru a interoga serverul, dimensiunea fisierului accesat, codul numeric care indica stadiul interogarii serverului (accesat, eroare etc.) si alti parametri referitori la sistemul de operare si la mediul informatic al utilizatorului.

Te informam ca atunci cand vizitezi Site-ul, serverul inregistreaza automat toate aceste date, asa cum se intampla in cazul tuturor operatorilor.

Datele indicate vor fi utilizate doar cu scopul de a colecta informatii statistice anonime in legatura cu folosirea Site-ului, si pentru a-i putea controla corecta functionare. Datele ar putea sa fie utilizate de hostvision si in vederea stabilirii raspunderii in cazul savarsirii unor ipotetice infractiuni informatice, cu scopul principal de a va garanta securitatea si siguranta in timpul navigarii tale.

Astfel, Tyr-sport.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite alte mesaje speciale.

Tyr-sport.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Tyr-sport.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat.

Tyr-sport.ro, colecteaza si prelucreaza datele comunicate de clienti numai in scopul prevazut si cu respectarea dispozitiilor legale in vigoare. De asemenea, Tyr-sport.ro nu va dezvalui  nici un fel de informatie identificabila personal a clientilor sai catre terte persoane si nu va permite accesul acestora la datele acestora.

Tyr-sport.ro isi informeaza clientii ca la datele acestora pot avea acces numai angajatii societatii, cu unicul scop de a iti executa in mod corect toate operatiunile necesare gestionarii comenzii si a solicitarilor.

Tyr-sport.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, aflate sau nu pe teritoriul Uniunii Europene, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii si alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate, doar in cazul in care legea obliga in acest sens.

Pentru orice informatii suplimentare legate de protectia datelor cu caracter personal, sau pentru orice alte solicitari, va rugam sa ne transmiteti un e-mail catre adresa contact@tyr-sport.ro si va vom raspunde in termenul legal.