Termeni și condiții de utilizare

Conditii de vanzare si livrare

1. Protectia datelor personale

In cazul efectuarii unei comenzi vom avea nevoie de datele dumneavoastra pesonale. Aceste informatii ne sunt necesare, la completarea facturii si livrarii comenzii. Nu suntem raspunzatori de eventualele greseli facute de catre client in momentul completarii formularului de comanda (exemplu: nume, adresa, nr. telefon., etc.) . Toate datele clientilor, furnizate prin inscrierea acestora pe magazinul online  www.tyr-sport.ro, vor ramane confidentiale, conform legii in vigoare. Politica de confidentialitate o puteti accesa aici.

2. Efectuarea comenzii

Comanda o puteti efectua in 2 moduri:

Comanda directa: Alegeti produsul dorit si daca e nevoie modificati cantitatea. In cazul in care mai doriti si alte produse apasati butonul "Continua Cumparaturile". Daca ati terminat cumparaturile apasati butonul "Comanda" si alege modul de transport si plata. La final completati datele personale (obilgatoriu toate campurile cu steluta *) si apasati butonul " Trimite comanda". Veti primi pe e-mail o confirmare a comenzii pe care ati efectuat-o.

Comanda prin autentificare: Apasati butonul " Cont nou " din bara de sus si completati datele personale. La final apasati butonul " Continuare". O sa primiti pe email un mesaj de confirmare a inregistrarii contului. Dupa aceea de fiecare data cand aveti nevoie sa faceti cumparaturi trebuie doar sa va logati apasand butonul " LOG IN ". Din contul dumneavoastra puteti sa vizualizati oricand starea comenzii sau sa modificati comanda.

Prin inregistrarea pe site, clientul accepta Termenii si Conditiile de cumparare obisnuite. Pentru ca inregistrarea sa fie valabila, trebuie sa completati toate casutele mercate cu steluta. Preturile afisate pe site sunt in LEI si contin TVA.

3. Anularea comenzii

In cazul in care v-ati razgandit in privinta unei comenzi, o puteti anula in maxim 24 de ore de la plasarea acesteia. Anularea comenzii se poate face pe adresa de email contact@tyr-sport.ro sau direct din "Istoric Comenzi" daca sunteti logat.

4. Livrarea comenzii

Livrarea comezilor se va face prin Urgent Cargus. Pentru comenzile de peste 500 RON livrarea se face gratuit, in caz contrar taxa de livrare se va adauga la pretul total al comenzii. (Taxa de transport prin Urgent Cargus este de 21 Lei cu TVA.

Preluarea comenzii direct din magazin (Luni-Vineri: 09:00 - 17:00)

Produsele cumparate pot fi platite prin doua modalitati: Cash la ridicarea produselor din showroom sau Ramburs la primirea coletului.

5. Durata livrarii

Daca data livrarii nu a fost stabilita in prealabil, livrarea comenzii se face in 1-3 zile lucratoare.

6. Promotii

Comenzile plasate pe perioada promotiilor se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care produsul nu se mai afla in stoc si clientul opteaza pentru asteptare marfa de la furnizor, exista riscul aparitiei unor diferente de pret.

7. Garantii si Retur

Eventualele reclamatii, le vom prelua imediat si le vom trata cu seriozitate maxima. Clientul este obligat sa verifice marfa de eventualele defecte sau componente lipsa, la intrarea in posesia acesteia. Defectele sau neregulile observate, se vor semnala imediat distribuitorului de la care ati achizitionat produsul. Nu ne asumam raspunderea in cazul deteriorarii produselor in timpul transportului. 
Potrivit Ordonanţei nr. 174/2008 art.4 (1b), "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului", cu mentiunea ca produsul, sa fie nou, intact, fara nici o urma de uzura, sa fie in cutia originala, cu toate accesoriile, si documentele cu care produsul a fost livrat. Produsul trebuie impachetat exact cum a fost primit, iar costurile de livrare vor fi suportate de catre consumator. Rambursarea contravalorii produsului  se va returna in termen de maxim 14 zile calendaristice de la receptionarea produsului in depozitul nostru, prin transfer bancar. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu permite revinderea ca si produs nou, ne rezervam dreptul de a refuza returul sau de a solicita o taxa ( intre 10% si 50% ) pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Mai multe informatii drepturile si obligatiile consumatorului veti gasi pe site-ul http://anpc.ro/

Sugestiile se vor trimite pe adresa de email: contact@tyr-sport.ro

Garantia nu se refera la:

a) defecte, care se datoreaza utilizarii incorecte a produselor.

b) defecte, care se datoreaza asamblarii/utilizarii incorecte sau abuzului asupra produsului.

c) defecte, care se datoreaza depozitarii incorecte.

d) defecte survenite in timpul transportului.

8. Reclamatii

Reclamatiile privind produsele aflate in perioada de garantie sau postgarantie se vor face numai prin completarea formularului de returnari sau printr-un e-mail la Contact@tyr-sport.ro.

Compania nu isi asuma raspunderea pentru eventualele greseli aparute in descrierile produselor sau pe website-ul nostru.