Ultimul produs
Costum Avictor Prelude Open Back

Costum Avictor Prelude Open Back

Produs nou

1 899 lei

 • 22
 • 25
 • 26
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

- +

  Descriere

  Nascut dintr-o colaborare intre industria de top si inotatori de elita din intreaga lume, costumul Avictor Prelude Open Back este cel mai inovativ si cel mai rapid costum de baie de la TYR. Prezinta o combinatie de caracteristici avansate fara precedent, maximizand performanta. Fiind un costum tehnic aprobat FINA, acesta da sportivilor avantajul maxim fata de rivalii lor.

  Hidrosfera tehnologica a lucrat in armonie cu abilitatile fizice ale unui inotator, in scopul de a optimiza pozitia corpului in apa. Rezultatul este atuul pentru pozitia adecvata, eficienta si viteza in apa fiind stimulate.

  Proiectat cu cele mai moderne caracteristici care sa inlature umiditatea, costumul Avictor se usuca rapid, oferind elasticitate chiar si atunci cand este in contact cu apa pentru mult timp. Testat riguros, acest costum asigura sportivilor o potrivire perfecta si ofera un confort de neegalat.

  Inalta tehnologie Super Flex Bonding permite o mulare perfecta pe corp a materialului si ii da sportivului o libertate de miscare la 360 de grade. Rezultatul este un costum de baie elastic, care maximizeaza confortul, mobilitatea, miscarile naturale si viteza.

  Material: 70% nylon, 30% lycra spandex (confectionat in Statele Unite ale Americii)

  Caracteristici

  • Hydrosphere Technology

   Tehnologia avansată permite ca apa să înconjoare țesătura, în loc să o satureze. Optimizează poziția corpului în apă, reducând tragerea marind viteza .

  • Speed Dry Fabrication

   Proprietățile de acoperire resping apa și mențin costumul uscat și compresiv, păstrând înotătorii ușori și rapizi.

  • Supersonic Flex Bonding

   Ingineria avansată permite cusăturilor lipite complet să se adapteze și să se întindă pe corpul înotătorului, rezultând un costum ultra-compresiv, care nu va restrânge mișcarea naturală.

  • Fabricat în S.U.A.

  • Zoned Compression

   Testat riguros pentru a asigura un echilibru egal între flexibilitate și tensiune pentru o reducere optimă a tragerii acolo unde înotătorii au nevoie cel mai mult

  • Elite Core Stabilization

   Obiectivele grupelor musculare, cheie pentru a optimiza poziția corpului și puterea de bază, fără a provoca o creștere a efortului

  Comentarii produs

  Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

  Scrie-ti parerea!

  Costum Avictor Prelude Open Back

  Costum Avictor Prelude Open Back

  Scrie-ti parerea!